groepsreizen Myanmar

groepsreizen Myanmar
Groepsreizen Myanmar worden steeds vaker aangeboden. Het mysterieuze Myanmar ontdekken wordt mede door een uitgebreider aanbod van diverse reisbureaus en specialisten steeds populairder. Maar hoe en waar vind je nu jouw perfecte groepsreis Myanmar? Is het de prijs waar je naar kijkt? Het comform of juist een combinatie van beiden? Ook speelt de periode van het jaar mee waarin je het vroegere Birma wilt bezoeken. In het laagseizoen liggen de prijzen nu eenmaal lager. Maar ook in het hoogseizoen kun je voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding op reis. Aanbieders stunten met prijzen om een groepsreis te vullen met de laatste plaatsen. Wij hebben alle aantrekkelijke groepsreizen Myanmar samengevoegd op een pagina. Zo ben je altijd verzekerd van de meest aantrekkelijke reis, zowel in het hoogseizoen als laag, met een juiste prijs kwaliteit verhouding.

Vakantie Myanmar

Groepsreis Myanmar + strandverblijf 21 dgn

Tijdens deze groepsreis door Myanmar (Birma) bezoek je Yangon, Kyaiktiyo, Mandalay, Bagan en het Inlemeer. In Yangon breng je een ...
Meer weten?
Myanmar rondreis

Groepsreis Myanmar aanbieding. 16 dgn €1799

Wil je betaalbaar per groep Myanmar ontdekken? Dan is deze groepsreis aangeboden door Shoestring je kans. Twee weken lang reis ...
Meer weten?

Groepsreis Myanmar: Wat kun je verwachten?
Door jarenlang geisoleerd te zijn geweest is Myanmar erin geslaagd om haar authentiek karakter te behouden. Oude steden van het Birmese rijk vindt je in dit prachtige land terug. Allemaal nog volgens hoe het er eeuwen geleden uitzag in combinatie met oude koloniale architectuur uit de tijd dat het vroegere Birma nog onderdeel was van het Britse rijk. Tijdens een groepsrondreis wanen jij en je reisgezelschap je dan ook in vervlogen tijden. Hoogtepunten zijn niet op een hand te tellen. Bagan: Het complex van 40km2 met meer dan 2000 tempels. Het Inle Lake waar mensen wonen en handel bedrijven op het meer en het heiligdom Maha Gandayon zijn slechts enkele voorbeelden. Dit tezamen met de vriendelijke bevolking en prachtige natuur zorgt voor een uitwisbare ervaring. Wil je meer weten wat de groepsreizen Myanmar aangeboden inhouden? Bekijk dan het aanbod ter inspiratie en eventueel om een offerte aan te vragen.

Selectie reizen per groep
De groepsreizen geselecteerd door de Myanmar Specialist zijn met zorg uitgekozen. Een juiste prijs/kwaliteit verhouding is hierbij het criterium. Tevens dienen deze groepsreizen ter inspiratie. Bekijk ze rustig en laat je in gedachten brengen bij je aanstaande groepsreis!