Ngapali

Ngapali
Ook voor zonaanbidders heeft Myanmar mogelijkheden! Ngapali, gelegen aan de westkust van Myanmar, heeft heerlijke witte palmstranden. Ngapali is dan ook een goede afsluiting van je reis door Myanmar. Of je nu zelfstandig reist of via een organisatie. Hier kun je naast relaxen ook surfen en snorkelen. Er is veel te zien onderwater. Vlak voor de kust liggen kleine eilandjes waar een boottocht naartoe gemaakt kan worden en waar je ook prima kunt snorkelen. De onderwaterwereld is hier nog ongerept.

Tevens vind je hier vele visrestaurants en cocktailbars van goede kwaliteit. Ngapali Beach is nog steeds relatief rustig en onderontwikkeld, wat het een heerlijke plek maakt om te ontspannen na een intensieve rondreis door Myanmar.

Vanaf Yangon zijn er vluchten naar Ngapali. Het slechts 30 minuten vliegen naar Ngapali. Ideaal als je rondreis af wilt sluiten met een aantal dagen aan het strand. Hieronder vind je rondreizen waar een aantal dagen Ngapali zijn inbegrepen. Mocht je zelfstandig door Myanmar reizen kun je vrij goedkoop via onderstaande link een binnenlandse vlucht boeken.

Rondreizen Myanmar incl. verblijf Ngapali
Check welke rondreizen door Myanmar een verblijf Ngapali in de rondreis hebben verwerkt. Zowel groepsreizen, individueel en bouwstenen!
Ga naar: Rondreizen Myanmar

Hotels Ngapali
Je reist zelfstandig en wilt losse hotels boeken tijdens je trip door Myanmar? Check hier voor een uitgebreid aanbod aan hotels in Ngapali:
Ga naar: Hotel aanbod Ngapali

Vliegtickets Myanmar
Moet je nog een los vliegticket Myanmar boeken? Ga dan naar de vliegticket vergelijker om de meest voordelige vlucht te boeken. Vergelijk airlines en tickets. Bekijk ook Bangkok vluchten!
Ga naar: Vliegtickets Myanmar