Bagan hotel

Wanneer online een hotel Bagan boeken?
Er zijn een aantal redenen waarom het raadzaam is om vooraf online je hotel Bagan te reserveren.

  • Tijdens onze vakantie periode in de maanden Juli en Augustus
  • Aan het einde van het regenseizoen die start vanaf Oktober t/m Maart
  • In de vakantie periodes van de Birmezen zelf (medio oktober, medio februari)

Met name in Bagan kunnen hotels in deze periodes volgeboekt zijn. Als je een hotel op het oog hebt die voldoet aan je behoefte (ligging, prijs, sterren en goede recensies) zou het jammer zijn als deze is volgeboekt in de periode dat jij/jullie in Bagan zijn en je genoegen moet nemen met een minder hotel, resort of bed & breakfast. Of dat er helemaal geen accommodatie meer te boeken is. Onze tip is dan ook dat als verblijfdata bekend zijn om deze vooraf te reserveren. Het mooie is dat mocht je twijfelen over een accommodatie je deze bij Booking.com voor een bepaalde datum kostenloos kunt annuleren. Handig toch? Waarom zou je risico lopen.

Bekijk hieronder de kaart waar je een uitgebreid aanbod aan hotels Bagan vindt in alle prijsklassen, soort en kwalificaties.

[booking_product_helper shortname=”myanmar-bagan-hotels”]

Het gebied Bagan bestaat uit 3 gedeeltes. Nyaung Oo, oud Bagan en nieuw Bagan. Het oude dorp gelegen tussen de tempels ademt dan ook rust uit. Hier zijn een aantal hotels te vinden, ook betaalbare ondanks de centrale ligging nabij de grootste tempels van Bagan. Nieuw Bagan ligt aan de rand van het 42km2 tempelcomplex waar meer dan 2000 tempels te vinden zijn. Hier vind je naast vele hotels in allerlei prijsklassen vele restaurantjes en barretjes. Hetzelfde geldt voor Nyaung Oo, op 3km van het vliegveld. Dit is voor toeristen een prima plek om te verblijven met ook hotels en overige accommodaties in alle prijsklassen.