Familierondreis Myanmar – 17 dagen

Met je familie door Myanmar reizen? Jazeker het kan. Bekijk deze geheel verzorgde familierondreis Myanmar maar eens.

Check deze 17-daagse familiereis Myanmar >>

Je begint met je gezin of familie in Yangon. Hier bezoek je de gigantische Shwedagon pagoda, het historische centrum en een lokale markt. Hierna vlieg je met zń allen naar Mandalay. de 2e stad van Myanmar en oude koninklijke hoofdstad. Hier wordt een kindvriendelijke dagtocht gemaakt met onder andere een bezoek aan de langste houten brug ter wereld. Ook heeft Myanmar de grootste bronzen klok ter wereld. Na afloop van je dagtocht verblijf je in een aangenaam hotel.

Per boot gaan jullie door naar het beroemde Bagan met haar wereldberoemde complex van meer dan 2800 tempels en beroemde pagodas. Per vlucht en privé transfer gaat de reis door naar de Shan provincie. Hier maak je een fantastische trekking door de hooglanden van Myanmar. Leer de bewoners van dit roemruchte gebied kennen en kom meer te weten over hun cultuur en gebruiken. Ook kun je hier als je wilt een dag doorbrengen als mahout en een handje helpen in een olifanten opvangproject.

De reis gaat verder naar Inle Lake. Onderweg varen we langs beenroeiers die visnetten op een wel heel speciale manier uitgooien en komen we langs drijvende tuinen en paaldorpen. We stoppen bij lokale markten en handwerk fabriekjes en maken kennis met de vriendelijke Shan minderheden die om het meer leven.

We sluiten de reis af in Yangon of boek onze strandverlenging in Ngapali, waar je in een comfortabel strandresort kunt bijkomen van de reis.

Share: