Asiadirect Myanmar rondreizen en bouwstenen

Asiadirect is een relatief jonge rondreis organisatie die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in persoonlijke rondreizen door Azie. Ook voor Myanmar zijn er individuele rondreizen en bouwstenen samengesteld op basis van persoonlijke ervaring van de lokale Myanmar reisspecialisten die alle mooie plekjes van het vroegere Birma kennen. Individueel zijn er prachtige reizen te vinden zo ook bouwstenen om zelf een fantastisch reis te bouwen die geheel voldoet aan jou verwachting. Via onderstaande verwijzing staan met zorg geselecteerde reizen en bouwstenen, welke je kunt bekijken en gebruiken om je eigen vakantie Myanmar samen te stellen. Nieuwsgierig wat Asiasdirect Myanmar te bieden heeft? Check dan snel via onderstaande link.

Check individuele reizen en bouwstenen Myanmar >>

Myanmar verwelkomt je!
Myanmar is tot 10 jaar geleden geisoleerd geweest voor toerisme, maar is nu klaar om jou te ontvangen! Wat Thailand 40 geleden was is Myanmar nu. Pure authenticiteit, een heerlijke keuken met een mix van de Thaise keuken, chinees en Indiase currys. Cultuur en boeddhisme wat tegenwoordig zonder problemen geuit mag worden. Wil je tijdens een reis individuele vrijheid of heb je behoefte om zelf je reis in elkaar te puzzelen met een beetje help van de experts van Asiadirect? Check dan de individuele reizen en bouwstenen Myanmar!

Check individuele reizen en bouwstenen Myanmar >>

Myanmar telt louter en alleen hoogtepunten zoals de Shwedagon Pagode in Yangon, de tempels van Bagan, De U Bein brug en het Inle Sap meer. Laat je inspireren! Bekijk ook eens de reizen hieronder.

Share: